• SiM radiju
Slušaoci iz Bosne i Hercegovine
  • 110

Slušaoci iz Bosne i Hercegovine

-Bijeljina, 01.02.2024.

Pozdrav za SiM radio, za voditelja i sve slušaoce. Ovo je što treba ovom gradu, pravi radio, radio narodnjaka.. Neka je sa srećom!

 

-Popovi, 23.02.2024.

Pozdrav za najbolji radio SiM od društva sa Drine.

 

-Bijeljina, 25.02.2024.

Veliki pozdrav od Zorice za sve slušaoce SiM radija kao i za vredne ljude u studiju koji se trude za dobro raspoloženje.

 

-Brčko, 30.03.2024.

Veliki pozdrav za veliku ekipu SiM radija, od veselog društva iz naselja Ilićka, Brčko.

 

-Brčko, 06.04.2024.

Dobro veče! Prije svega, želim da vas pozdravim i pohvalim vaš program uz koji proslavljam rođendan i super nam je!

 

-Brčko, 14.04.2024.

Dobro vam veče, dobri ljudi. Opasno osvajate naša srca. U to ime i u ime svih koji i nedeljom rade i slušaju SiM radio!

 

-Brčko, 18.04.2024.

Ranije sam se čudila ljudima koji naručuju pjesme putem radio stanice, jer imaju YouTube i mogu sebi pustiti šta im srce želi. A onda...onda ste se vi pojavili, kao da ste magija i postadoh i ja jedna od onih kojima sam se čudila. Taj osjećaj kada radio voditelj prenese vašu poruku, uživo, izuzetan je. Neko bi rekao da je to oblik narcisoidnosti, a ja kažem da tako širimo ljubav.

 

-Brčko, 26.04.2024.

Dobra vam noć prijatelji! Ne mogu ja dugo bez vas, a petak i jeste, nema spavanja do jutra. Čujem da ste sinoć pomjerili granice i baš mi je drago zbog toga. Očekujem večeras, najmanje isto kao sinoć.

 

-Brčko, 26.04.2024.

Vi ste prava terapija svojim slušaocima, nekako se srodimo s vama, komunicirate s nama tako prijateljski i povezujete nas. Iz vikenda u vikend, osjećam kao da lično poznajem vaše najvjernije slušaoce.

 

-Brčko, 04.05.2024.

Da ste bolji, ne bi valjalo! Iskreno, nije laskanje. Širite tako lijepu prijateljsku vibraciju koja baš prija. Posebno bih pozdravila Vas, dragi voditelju, jer Vi ste naša spona sa ostatkom ekipe i vašim slušaocima, i zaista lijepo to radite. Spajate...

 

-Brčko, 05.05.2024.

Vi unosite radost u moju svakodnevnicu. Samo ostanite tako topli i dobri.

 

-Brčko, 05.05.2024.

Slušam poruke vaših slušalaca i samo mogu reći da sam apsolutni istomišljenik svih koji vam upućuju pohvale i koji, kao i ja sama, osjećaju vašu pozitivnu vibraciju. Neko od slušalaca je rekao kako mu/joj se dopada način na koji voditelj najavljuje pjesme, i tu se slažem, jer svaka najava je priča sa dušom, i valjda u tome i jeste magija, jer nije šablonski, nije usiljeno, teče spontano...

 

-Brčko, 26.05.2024.

Znate šta? Vi ste najbolji prijatelji svim ljudima koji imaju dušu. Hvala vam što postojite, i želim vam da trajete vječno, jaki, uspješni i najslušaniji, najvoljeniji...

 

-Brčko, 30.05.2024.

Dobro veče, drugari! Večeras, prije svega, želim da vam čestitam još jednu novinu u vašem poslovanju, vaš sajt, koji sam pregledala odmah nakon što sam vidjela objavu na instagramu.  Kao obični posjetilac sajta, a i kao neko "iz struke" iskreno mislim da je interfejs veoma lijep, kulturan, profesionalan, a što je veoma važno, pregledan i pristupačan za korištenje. Ja sam vas, u ovom lajv druženju doživjela i okarakterisala kao pitome i tople, a danas kada sam ušla na sajt, to je takođe bio moj prvi utisak, jer je dizajn upravo takav, pitom, topao i dopadljiv na prvi pogled . Želim vam, od srca, da sadržaj svakim danom bude bogatiji u svim segmentima... Kada je druženje uživo u pitanju, standardno ste najbolji, kao što voditelj reče neki dan "ne bih ja tu ništa dirala". Veliki pozdrav iz Brčkog za SiM tim.

 

-Brčko, 13.06.2024.

Dobro veče, dragi SiM-ovci! Lijepo je ponovo družiti se s vama . Da i ja vas jednom prva pozdravim. Večeras, prije svega, želim da uputim poseban pozdrav dragoj i izuzetno ljubaznoj Jovani, koja je, uvjerena sam, pravi cvjetić vaše ekipe. Takođe, veliki pozdrav i najboljem voditelju uz želje da i večeras napravi najljepšu atmosferu svojim pitomim glasom i komentarima. I za kraj ovog javljanja, šaljem vam kratki video samo kao potvrdu da vas, kada mi to prilika dozvoljava, slušam i na 103 MHz, a ne samo online.

 

-Trebinje, 27.06.2024.

Pozdrav za najbolji radio iz Trebinja. Slušamo vas i ovdje!