• SiM radiju
Slušaoci iz Srbije
  • 59

Slušaoci iz Srbije

-Novi Sad, 04.02.2024.

Veliki pozdrav za ekipu SiM radija. Želimo vam mnogo sreće u daljem radu. Lepo i ugodno veče svima u rodnom gradu želi ekipa studenata iz Novog Sada.

 

-Ruma, 10.02.2024.

Pozdrav najboljem SiM radiju, svim zaposlenima kod vas i mojim prijateljima u Bijeljini. 

 

-Ruma, 10.02.2024.

Celoj ekipi SiM radija veliki pozdrav, samo tako nastavite, super ste.

 

-Ruma, 11.02.2024.

Pozdrav za ekipicu koja se oporvalja po sistemu klin se klinom izbija i opet naravno uz najbolji SIM radio, pozdrav vama od stalnih slušalaca iz Rume.

 

-Ruma, 15.02.2024.

Pozz vama najboljem radiju, pozz posebno organizatorki i voditelju, drim timu SiM radija, te za moju ekipu u Rumi.

 

-Tara, 18.02.2024.

Veliiki pozz Sim radiju i svim slusaocima od društva sa Tare.

 

-Novi Sad, 22.02.2024.

Nakon duge šetnje štrandom, evo stižemo da bar pred kraj pozdravimo ekipu u našem omiljenom radiju. I ako smo u Vojvodini i nalepšem gradu, ne zaboravljamo naše zemljake!

 

-Ruma, 24.02.2024.

Pozdrav za dvoje najpozitvnijih, organizatorku i voditelja SIM radija i nase društvo koje i večras cuga uz vas!

 

-Novi Sad, 29.02.2024.

Draga ekipo SIM radija, prvo želimo da vam se zahvalimo što postojite. Od mase radio stanica, sa sigurnošću možemo da potvrdimo da ste jedini koji to ne radite samo da odradite, nego se čuje i osjeti vaša posvećenost i ljubav koju nesebično širite sa svojim slušaocima. Potvrda tome je nezaboravno veče koje ste nam priredili u subotu. Mogli bi vi to i češće za naše ranjene duše i komplikovane živote. Znate kako treba, ali baš znate. Ko god od vas je birao one pjesme, čestitamo mu, zna znanje. Mada voditelj ne dozvoljava da se samo on hvali, to smo primijetili, čim mu neko uputi kompliment, odmah ističe da ste svi zaslužni jednako za kvalitet programa, ipak ćemo iskoristiti priliku da ga posebno pohvalimo za specifične najave određenih pjesama u subotu posle ponoći, sa kolikom emocijom to radi, suze same poteku, svaka čast. A treba se nekada i isplakati, pogotovo uz muziku i vino ili ko šta voli da popije. Svaki početak je težak, vi ste na početku dokazali kvalitet, a mi vam želimo da vas uspijeh koji ćete nesumnjivo postići nikada ne promijeni. Iskreno se nadamo da ćete nas još dugo godina nasmijavati, uveseljavati, ali isto tako i gađati pjesmama koje će nam uvek kao i proteklog vikenda izmamiti i po neku suzu, jer uz vas nam prija i da se veselimo, igramo, pjevamo, ali i da se isplačemo i tako olakšamo dušu. Veliki pozdrav od vaših sugrađana iz Bijeljine koji su na radnim zadacima u Novom Sadu, puno sreće u daljem radu, zdravi i živi nam bili.

 

-Ruma, 09.03.2024.

Još jedan pozzz najboljoj organizatorki i vodetelju, pobedničkom timu SiM radija, našoj Jani srećan rođus od društva iz Rume.