• Hitovima sa starog gramofona
Slušaoci iz Austrije
  • 51

Slušaoci iz Austrije

-Landek, 26.05.2024.

Šta reći nego da nas iz nedelje u nedelju vraćate u neka lepa vremena i divna sećanja. Hvala vam na tome, pesme sa starog gramofona su našle put do mnogih slušalaca, a tako i treba. Sve pohvale za cijelu ekipu najboljeg SiM radija, volim vas!

 

-Landek, 09.06.2024.

Evo još jedna nedelja u kojoj smo uživali sa muzikom sa starog gramofona koja je pomalo zaboravljena ali zahvaljujući vama osvežili ste je i hvala vam na tome. Veliki pozdrav ekipi SiM radija.

 

-Landek, 07.07.2024.

Dragi moji Simovci šta reći samo da je malo duza emisija, a naravno iz nedjelje u nedjelju nas uveseljavate posebno mene u hladnom i kisnom Tirolu ali uz vas mnogo srrcnije i toplije u duši posebno danasnjom zadnjom pesmom neprikosnoveno ste nezamenjivi. Voli vas i pozdravlja celu ekipu Jelena iz Landeka!

 

-Landek, 04.08.2024.

Dragi naši SIMOVCI, naravno da se ne propušta nedeljom popodne emisija Hitovi sa starog gramofona. I danas ste nas očarali izborom muzike, podsjetili na zaboravljene ogromne hitove, potpuno opravdavate naziv emisije, izvođači koje ste odabrali, sve su doajeni narodne muzike, a pjesme, pa to je tek priča za sebe. Hvala od srca na još jednom uljepšanom nedeljnom popodnevu. Veliki pozdrav od vaše vjerne slušateljke Jelene iz Landeka.