• Kafanskom mixu
Slušaoci iz Srbije
  • 78

Slušaoci iz Srbije

-Osečina, 16.02.2024.

Ove pesme udaraju u srce i izuvaju iz cipela, vi svake noći u laganini bloku izazivate emotivnu eksploziju. Mnogo vas volimo. Društvo iz Osečine.

 

-Ruma, 25.02.2024.

Pozdrav najjačoj ekipi SiM radija, slušali smo vas do kraja sinoć, kakvu ste muziku birali, pa to je za svaku pohvalu.

 

-Ruma, 03.03.2024.

Nažalost nedelja, nema vas do četvrtka, ali morate i vi odmoriti, pozz za najbolju medju najboljim, vašu organizatorku, ali i nestašnog voditelja.

 

-Ruma, 10.03.2024.

Večeras još uživamo uz vas u fulu, a onda jedva čekamo četvrtak slušajući vašu muziku.

 

-Ruma, 14.03.2024.

Najlepši dan u nedelji je četvrtak, jer ste vi ponovo sa nama. Pozz najboljoj organozatorki, dobro da je slušate čuvate kao retki cvet.

 

-Ruma, 21.03.2024.

Dočekasmo još jedno omiljeno veče, četvrtak i novo druženje sa vama. Veliki pozdrav za drim tim radija SIM, posebno najboljoj organizatorki i podsećanje voditelju da pazite dobro organizatorku, naš nežni cvet. 

 

-Ruma, 07.04.2024.

Ovo je bio još jedan saršen vikend uz vas, propušteno u cetvrtak nadoknadili ste nam prethodne dve večeri. Poseban poz za najbolju organizatorku, odlično organizovana zabava na SiM radiju, sve pohvale od društa iz Rume.

 

-Ruma, 20.04.2024.

Najlepša subota je uz SiM. Poseban pozdrav najboljoj organizatorki, a pozz i nestašnom voditelju koji svojim komentarima određenih pesama nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Pozz i vašem glavnom kormilaru, drustvo u Rume.

 

-Ruma, 25.04.2024.

Evo nama radosti, evo novog druženja sa vama. Naravno najveći i najlepše pozdrav ide broju 1, a to je organizatorka, pozz i ostatku ekipe, voditelju nakon posle ponoćnih komentara prethodnog vikenda izazvao si ogromno oduševljenje kod nas.

 

-Ruma, 28.04.2024.

Nestašni voditelju profi doktore za dušu pred fajront, svaka čast, najbolja organizatorko, organizovala si ga za sve pare, gospodine kormilar, posada vam je nema dalje.

 

-Novi Sad, 28.04.2024.

Lijepo se spremati za novi radni dan uz dobru muziku Sim radija i dežurnu ekipu. Veliki pozdrav od zemljaka iz Novog Sada. Muzika po vašem izboru. Uživamo. 

 

-Ruma, 02.05.2024.

Pozz SIMOVCI naši, jedva smo dočekali četvrtak. Pozz najboljoj organizatorki, nestašnom voditelju koji posle ponoći leči duše ranjene, kao i kormilaru, kapetanu najbolje posade na SiM lađi. 

 

-Novi Sad, 02.05.2024.

U Novom Sadu je večeras kiša. Romantično je slušati kišu, ali je ipak ljepše slušati vaš program. Veliki pozdrav za sve u studiju, od vaših zemljaka. Za nas muzika po izboru. 

 

-Novi Sad, 05.05.2024.

Dragi naši zemljaci, jedva smo čekali da počnete sa programom. Slušamo do kraja. Zajedno smo jači. Vole vas vaši Novosađani.

 

-Ruma, 09.05.2024.

Pa gde ste SIMOVCI, bez vas ne ide ni iće ni piće, pozzz najboljoj organizatorki, nestašnom i najboljem voditelju, uvaženom kormilaru koji ima najbolju posadu! 

 

-Novi Sad, 11.05.2024.

Pozdravljamo naše zemljake i nadamo se da nećemo biti bezobrazni ako poželimo da ni večeras ne bude fajront u 00:00. Pružite nam još koji minut dobre muzike.

 

-Novi Sad, 12.05.2024.

I tako... Prođoše i ovi praznici. Uživali smo i odmarali se uz Vašu muziku. Hvala Vam na dobrom izboru. Mnogo Vas vole i pozdravljaju Vaši Novosađani. Za nas pustite neku pjesmu od naših zemljaka. 

 

-Novi Sad, 17.05.2024.

Slušajući Vaš radio, shvatili smo da imate sve više i više slušalaca i to iz raznih krajeva. To nas čini jako sretnim, jer nam je drago da naša Bijeljina ima tako jedan uspješan radio. Vole Vas Vaši zemljaci iz Novog Sada. Za nas muzika po izboru.

 

-Novi Sad, 23.05.2024.

Najbolji ste, pa još naši zemljaci. Ima li šta ljepše i jače !? Uvijek nas i razveselite i raznježite. Vole Vas i podržavaju Vaši Novosađani.

 

-Ruma, 23.05.2024.

Posle našeg opravdanog odsustva ponovo smo sa vama. Bili smo opravdano sprečeni da se javimo, ali smo zato sve pažljivo i redovno slušali. Ubedljivo najveći pozdrav ide najboljoj organizatorki, uz ovaj put sve komplimente za njen lepi glas, čuli smo je prošlog vikenda ponovo, na naše veliko zadovoljstvo, ali i žalost što je trajalo kratko. Baš se vas dvoje lepo nadopunjujete i uklapate nestašni voditelju. Vi u duetu ste jaki kao dueti Šabana i Zorice. Pozdrav naravno i vašem kormilaru koji vas je fenomenalno selektovao, vi ste najbolja radio reprezentacija!

 

-Ruma, 24.05.2024.

Kao i uvek, na prvom mestu onaj ko je večiti broj 1, najbolja organizatorka, za nju najveći i najposebniji pozdrav, zatim nestašnom voditelju koji ubada pravo u srce u ponoćnom terminu i kao sasvim slučajno bira onakve pesme, nema kod vas slučajnosti, sve vi to smišljeno radite, očekivano kada ste najbolje organizovani. Specijalan pozdrav vašem kormilaru, selektoru, kapitenu, znao je čovek koga da spoji, vas dvoje ste dobitna kombinacija i nadam se da nikada nećete otići sa ovog radija, bez obzira na pojačanja koja tražite. Pozdrav i za moje društvo koje uz nama najdraži SIM radio prazni čaše, flaše, gajbe...

 

-Ruma, 25.05.2024.

Prvo pozdrav za najbolju organizatorku, a zatim najveći kompliment za program sinoć. Laganini je sinoć napravio potpuni haos, popila se cisterna uz SiM radio, a izgleda i večeras neće biti puno drugačije. Nestašni voditelju izaberi nam opet neku pesmu omiljenih pevačica, da te opet malo 'namučimo'.

 

-Ruma, 25.05.2024.

SIMOVCI vi ste jedinstveni i najbolji, pozdrav svima koji slušaju najjači radio, najboljoj organizatorki najlepši pozz iz Rume, što se tiče predloga još jednom ćemo nestašnog voditelja 'staviti na muke', da otkrijemo još neku od njemu omiljenih pevačica i molim vas setite nas se i kada krenu one uz koje čaše same pucaju. Volimo vaaaaas!

 

-Novi Sad, 31.05.2024.

Poseban pozdrav, za posebnu, zanimljivu i vrlo radnu ekipu. Osjeti se vaša harizma i volja za radom, pa samim tim i napredak u poslu. Samo nastavite tako. Mi smo ponosni na vas. Vole vas vaši zemljaci iz NS. Muzika po izboru. 

 

-Ruma, 31.05.2024.

Na prvom mestu i večeras najveći pozdrav najboljoj organizatorki, a nestašnom voditelju svi komplimeti za komentare i muziku minule noći u laganini bloku. Kormilaru uvaženom poruka da dobro pazi ovu posadu koju je sastavio, mi kao slušaoci osetimo koliko njih dvoje dobro funkcionišu i priređuju nam vrhunski kvalitetan program. 

 

-Novi Sad, 02.06.2024.

Dragi naši zemljaci, nadamo se da ćemo i večeras uživati u vašoj emisiji kao i onoj od sinoć, koja je bila razdragana i puna emocija. Pored dobre muzike, to nama slušaocima i te kako prija. Zato vas i tako rado slušamo. Vole vas vaši Novosađani.

 

-Ruma, 06.06.2024.

Lepote naše drage, znamo da nas čeka još četiri mnogo jake večeri i noći uz vas. Naše okupljanje, druženje, pijanka i ludilo počinje sa vašom najavom četvrtkom i završava se sa odjavom nedeljom. Najboljoj organizatorki poseban pozdrav, zatim komplimenti i nestašnom voditelju koji će nas u laganini 'razbiti' opet sigurni smo, a naravno uvek čestitke kormilaru na odabiru takve jake ekipe.

 

-Ruma, 08.06.2024.

Uhh kakva jaka, pijana i urnebesno emotivna noć uz vas dragi naši SIMOVCI. Sve pohvale i komplimenti po ko zna koji put, vredite milione. Pozdrav na prvom mestu najboljoj organizatorki, organiizovani ste za sve pare, nestašni voditelj je sve nestašniji, očigledno mu sve više prija noć, a i nama slušajući njegove komentare. Uvaženom kormilaru čestitke što tako dobro vodi najbolju posadu na svetu.

 

-Ruma, 09.06.2024.

Prvo da pozdravmo najbolju organizatorku, organizacija programa je za medalju, sve to ide tako besprekorno, zvuči baš kao ljubav na prvi takt, opravdali ste to. Dalje, generalno kafanski i drugi deo programa uveče je vrh, nemamo nikakvih zamerki. Pohvale ogroooomne još jednom i za današnji gramofon i tu ste bez konkurencije sa izborom pesama. A ono pred fajront, to, pa ne postoje reči da se to opiše, eto, ne postoje, nema, nisu izmišljene, savršeno, opijum za dušu, lek, melem, Bog vam dao sve najbolje. Nestašni mistični voditelju, prvo hvala što si nam otkrio nekoliko omiljenih pevačica, a sada bi voleli da te još malo bolje upoznamo tako što ćemo te zamoliti da čujemo neku autibiografsku pesmu do fajronta večeras, ako ne tražimo previše. Uvaženom gospodinu kormilaru, vi ste izuzetno srećan komrilar jer imate na vašem brodu posadu koju nema ni najveći i najskuplji kruzer na svetu. Hvala i za ovaj vikend koji nećemo nikada zaboraviti, voli vas društvo iz Rume.

 

-Novi Sad, 14.06.2024.

Veliki pozdrav za, kako vi kažete, najbolji trojac. Ne što ste naši, ali zaista ste najbolji. Držite nam pažnju dobrom muzikom, a voditelj svojim   milozvučnim prijatnim glasom. Za nas neke pjesme od pjevača iz našeg kraja.

 

-Novi Sad, 15.06.2024.

Dragi naši Simovci, večeras je utakmica, ali mi i vas slušamo, pa ćemo ili da slavimo, ili da se tješimo. Bitno je da smo uvijek jedni uz druge. Veliki pozdrav iz Novog Sada. Za nas u laganini bloku nešto od pjevača zemljaka.