• Zvuku ognjišta
Slušaoci iz Bosne i Hercegovine
  • 61

Slušaoci iz Bosne i Hercegovine

-Zvornik, 16.03.2024.

Draga Anđela, oduševila si me emisijom Zvuk ognjišta na SiM radiju. Rado vas porodično slušamo subotom, pesme su prelepe, svaka čast na ideji. Puno pozdrava i samo tako nastavi.

 

-Bijeljina, 23.03.2024.

Dobar dan poštovani. Javljam se samo da kažem da vam je emisija divna, jednostavno posebna. Izdvaja se u moru sličnih stvari. Prije svega jako je korisna i poučna za omladinu. Koliko je emisija sjajna, toliko ste i vi i način na koji iskazujete stvari i približavate svima. Samo tako nastavite.

 

-Bijeljina, 30.03.2024.

Poštovani, želim da vam kažem da vam je emsiija odlična. Toliko ljubavi, emocije, poštovanja prema zavičaju, oduševljena sam. Svaka čast! Lijepo je vidjeti tako jednu mladu djevojku sa toliko rodoljubljivosti...Bravo djevojko! Živjela! Sa dubokim poštovanjem.

 

-Zvornik, 13.04.2024.

Poštovana Anđela, mnogo mi se dopala emisija Zvuk ognjišta na SiM radiju, jako se radujem svakoj narednoj suboti i da slušam Zvuk ognjišta. Sve pohvale za SiM radio koji je osmislio jednu ovakvu emisiju. Želimo vam puno uspeha u daljem radu.

 

Zvornik, 27.04.2024.

Poštovanje Anđela, javio sam ti se da ti kažem da je tvoja emisija Zvuk ognjišta nešto fenomenalno. Mnogo sam stvari naučio slušajući tvoju emisiju. Sve pohvale za SiM radio koji je došao do te ideje. I sve pohvale za tebe.

 

-Bijeljina, 18.05.2024.

Predivna i prekrasna djevojka. Zaista vrijedi poslušati emisiju.